Циклова комісія професій сфери послуг ДНЗ "Глухівське вище професійне училище"

Блоги викладачів та майстрів в/н

  • Професії на всі часи
  • Склад циклової комісії
  • План роботи циклової комисії
  • Методичні розробки
  • Передовий педагогічний досвід
  • Методичні рекомендації
  • Фотогалерея
  • На допомгу викладачам та майстрам виробничого навчання
  • Блоги викладачів та майстрів в/н
  • Портал додаткової інформації

На допомгу викладачам та майстрам виробничого навчання

Л.В.Пешук Технологія парфумерно косметичних продуктів 

Шумило Г.І Технологія приготування їжі

Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування

Н. О. П’ЯТНИЦЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Корисні посилання

  • НМЦ ПТО у Сумській області ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ
  • Віртуальний методичний кабінет Державний навчальний заклад "Глухівське вище професійне училище
  • Навчально-методичний центр ПТО у Сумській області
  • Департамент освіти і науки
  • Державний навчальний заклад "Глухівське вище професійне училище"

Шукати в цьому блозі

Погода

Погода в УкраинеBlogger.