Методичні розробки

Методичний посібник з професії «Перукар(перукар –

модельєр)», тема «Цікаві факти з історії перукарської справи».

Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондите рських цехах підприємств харчування»

Навчально-методичний посібник «Організація роботи,теплове устаткування та інвентар гарячого цеху»

Цикл уроків з теми «Машини та механізми для обробки м'яса та риби» з предмету «Устаткуван ня підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ розряду

Збірник рецептур хлібобулочних виробів для використання викладачами теоретичного навчання та майстрами виробничого навчання під час вивчення теми «Вироби з дріжджового тіста»

Збірник інструкційних та технологічних карт «Приготування страв з риби»

Позакласний захід на тему Кольорознавство і ілюзії.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар